50 Taylor Swift Trivia Questions

October 17, 2024
Team Building

You found our list of 50 Taylor Swift-themed trivia questions & answers.

‍

Looking to host your next epic trivia night, and need a little help coming up with some questions? Well look no further! Whether it’s for your next Pub Quiz, family-fun night, teambuilding, or whatever else the occasion, we hope you’ll enjoy these trivia questions. We’ve included the answer as well as 4 possible multiple choice options for each question - so whatever format you prefer, we’ve got you covered.

‍

Oh by the way...if you're looking for more great Trivia questions that you can download, print, and use at a moment's notice - be sure to check out our epic Trivia Bundle on Etsy! It's all the trivia you'll ever need!

‍

‍

Taylor Swift Trivia Questions

‍

‍

1. Which album made Taylor Swift the youngest solo artist to win the Grammy for Album of the Year?

Answer: Fearless

a) Reputation

b) Fearless

c) Lover

d) Midnights

‍

2. What song did Taylor write about her experience at the 2009 VMAs?

Answer: Innocent

a) Innocent

b) Mean

c) All Too Well

d) Clean

‍

3. Which is Taylor Swift’s longest album?

Answer: Red (Taylor’s Version)

a) 1989 (Taylor’s Version)

b) Speak Now (Taylor’s Version)

c) Red (Taylor’s Version)

d) Evermore

‍

4. Who is featured in Taylor’s song “End Game” alongside Future?

Answer: Ed Sheeran

a) Kanye West

b) Ed Sheeran

c) Drake

d) Zayn Malik

‍

5. What year did Taylor Swift make her acting debut?

Answer: 2009

a) 2006

b) 2007

c) 2009

d) 2011

‍

6. In 2019, Taylor Swift appeared as a waitress in an advertisement for which bank?

Answer: Capital One

a) Capital One

b) JPMorgan Chase

c) Citibank

d) Goldman Sachs

‍

7. In which music video did Taylor Swift use a real snake?

Answer: Look What You Made Me Do

a) Blank Space

b) Bad Blood

c) Look What You Made Me Do

d) You Need to Calm Down

‍

8. What was the first song Taylor Swift released after leaving Big Machine Records?

Answer: Me!

a) Lover

b) You Need to Calm Down

c) The Archer

d) Me!

‍

9. Which two songs did Taylor perform at the 2010 Grammy Awards with Stevie Nicks?

Answer: Rhiannon & You Belong With Me

a) Rhiannon & You Belong With Me

b) Change & Fearless

c) Tim McGraw & Rhiannon

d) Love Story & Red

‍

10. What was Taylor’s first song to debut at #1 on the Billboard Hot 100?

Answer: We Are Never Ever Getting Back Together

a) Shake It Off

b) Cardigan

c) Blank Space

d) We Are Never Ever Getting Back Together

‍

11. Who is the voice on the phone call in the song “We Are Never Ever Getting Back Together”?

Answer: Taylor Swift

a) Ed Sheeran

b) Joe Alwyn

c) Taylor Swift

d) Jack Antonoff

‍

12. Which actor stars in Taylor’s “You Belong with Me” music video?

Answer: Lucas Till

a) Dylan O'Brien

b) Joe Jonas

c) Lucas Till

d) Austin Swift

‍

13. Who inspired the song “Back to December”?

Answer: Taylor Lautner

a) Joe Jonas

b) John Mayer

c) Taylor Lautner

d) Jake Gyllenhaal

‍

14. What instrument did Taylor Swift learn to play first?

Answer: Guitar

a) Piano

b) Banjo

c) Guitar

d) Ukulele

‍

15. Which tour was Taylor Swift’s first?

Answer: Fearless

a) Fearless

b) Speak Now

c) Red

d) 1989

‍

16. What two songs did Taylor Swift write for the Hunger Games soundtrack?

Answer: Safe & Sound & Eyes Open

a) Safe & Sound & Eyes Open

b) Eyes Open & Cruel Summer

c) Breathe & Blank Space

d) Sweeter Than Fiction & Bad Blood

‍

17. What was Taylor Swift’s first self-directed music video?

Answer: Mine

a) Shake It Off

b) Mine

c) The Man

d) Blank Space

‍

18. Who produced the majority of Taylor’s 1989 album?

Answer: Max Martin

a) Jack Antonoff

b) Aaron Dessner

c) Max Martin

d) Joel Little

‍

19. In which film did Taylor Swift make her acting debut?

Answer: Valentine’s Day

a) The Giver

b) Hannah Montana: The Movie

c) Valentine’s Day

d) The Lorax

‍

20. Taylor Swift played which character in Cats?

Answer: Bombalurina

a) Grizabella

b) Victoria

c) Demeter

d) Bombalurina

‍

21. What is Taylor’s favorite number?

Answer: 13

a) 7

b) 13

c) 22

d) 9

‍

22. Which Speak Now song is about Taylor's apology to someone?

Answer: Back to December

a) Back to December

b) Dear John

c) Mine

d) Innocent

‍

23. Which member of the Bon Iver band co-wrote “Exile” with Taylor Swift?

Answer: Justin Vernon

a) Sean Carey

b) Justin Vernon

c) Michael Lewis

d) Joe Alwyn

‍

24. Who did Taylor collaborate with on “Everything Has Changed”?

Answer: Ed Sheeran

a) Zayn Malik

b) Ed Sheeran

c) Harry Styles

d) John Mayer

‍

25. How many songs are on Taylor Swift’s Red (Taylor’s Version)?

Answer: 30

a) 24

b) 26

c) 28

d) 30

‍

26. In which state was Taylor Swift born?

Answer: Pennsylvania

a) New York

b) Tennessee

c) Pennsylvania

d) Texas

‍

27. Which of Taylor’s cats is named after a character from Grey’s Anatomy?

Answer: Meredith

a) Benjamin

b) Meredith

c) Olivia

d) Penny

‍

28. Which university granted Taylor Swift an honorary doctorate in Fine Arts?

Answer: New York University

a) Harvard University

b) New York University

c) Columbia University

d) Stanford University

‍

29. Who did Taylor date that inspired many songs on Red?

Answer: Jake Gyllenhaal

a) Joe Jonas

b) Taylor Lautner

c) John Mayer

d) Jake Gyllenhaal

‍

30. Which Taylor Swift song is rumored to be about John Mayer?

Answer: Dear John

a) All Too Well

b) Dear John

c) Style

d) Back to December

‍

31. Which Jonas brother did Taylor Swift date?

Answer: Joe

a) Kevin

b) Nick

c) Joe

d) Frankie

‍

32. To which state did Taylor move to start her music career?

Answer: Tennessee

a) New York

b) Tennessee

c) Los Angeles

d) Austin

‍

33. What is the name of Taylor’s 2011 fragrance?

Answer: Wonderstruck

a) Enchanted

b) Wonderstruck

c) Fearless

d) Timeless

‍

34. Which song did Taylor Swift write about her high school crush?

Answer: Teardrops on My Guitar

a) Love Story

b) Fifteen

c) Teardrops on My Guitar

d) Our Song

‍

35. Which holiday is Taylor Swift known for throwing parties on?

Answer: Fourth of July

a) Christmas

b) Halloween

c) Fourth of July

d) Easter

‍

36. In what year did Taylor Swift remove her music from Spotify?

Answer: 2014

a) 2012

b) 2014

c) 2016

d) 2017

‍

37. Which university offers an English class named  “Taylor Swift and Her World”?

Answer: Harvard

a) Harvard

b) Columbia

c) New York University

d) Stanford

‍

38. What foundation did Taylor donate $1 million to after the 2020 Nashville tornadoes?

Answer: The Middle Tennessee Emergency Response Fund

a) Red Cross

b) The Nashville Fund

c) The Middle Tennessee Emergency Response Fund

d) MusicCares

‍

39. What is the name of Taylor Swift’s first documentary on Netflix?

Answer: Miss Americana

a) The Journey

b) Wildest Dreams

c) Swift Nation

d) Miss Americana

‍

40. Which of Taylor’s albums was the best-selling in the U.S. for 2019?

Answer: Lover

a) Lover

b) Folklore

c) Reputation

d) Red

‍

41. What magazine called Taylor Swift the “country’s most precocious teen princess” in 2008?

Answer: Rolling Stone

a) Time

b) People

c) Billboard

d) Rolling Stone

‍

42. What is the duration of Taylor Swift’s most recent tour, The Eras Tour?

Answer: 3 hours 15 minutes

a) 1 hour 45 minutes

b) 2 hours 45 minutes

c) 3 hours 15 minutes

d) 4 hours  20 minutes

‍

43. Which of Taylor Swift’s exes is a famous Scottish DJ?

Answer: Calvin Harris

a) Calvin Harris

b) Matty Healy

c) Harry Styles

d) Joe Alwyn

‍

44. What did Taylor advocate for at the 2019 American Music Awards?

Answer: Artists’ rights

a) Political reform

b) Artists’ rights

c) Environmental issues

d) Animal welfare

‍

45. Which award show did Taylor Swift skip in 2019?

Answer: Grammy Awards

a) MTV VMAs

b) Billboard Music Awards

c) Grammy Awards

d) American Music Awards

‍

46. In 2014, which album did Taylor Swift publish on Apple Music after she managed to convince the streaming service to change their royalties policy?

Answer: 1989

a) Lover

b) Reputation

c) 1989

d) Red

‍

47. Which movie featured Taylor’s song “Beautiful Ghosts”?

Answer: Cats

a) The Giver

b) Hannah Montana: The Movie

c) Cats

d) Valentine’s Day

‍

48. In 2024, what charity did Taylor Swift donate $5M to after Hurricanes Helene and Milton?

Answer: Feeding America

a) UNICEF

b) Feeding America

c) Red Cross

d) ASPCA

‍

49. In what year did Taylor Swift win the BRIT Global Icon Award?

Answer: 2021

a) 2019

b) 2020

c) 2021

d) 2022

‍

50. Which one of Taylor Swift’s exes collaborated on some of her music under a pseudonym, William Bowery?

Answer: Joe Alwyn

a) Calvin Harris

b) Harry Styles

c) Tom Hiddleston

d) Joe Alwyn

‍

‍

‍

‍

Love it and want more trivia? Click on the image below to host a Trivia Party you'll never forget!

‍

‍

Related Blogs