50 Friends Trivia Questions

October 29, 2024
Team Building

You found our list of 50 Friends-themed trivia questions & answers.

‍

Looking to host your next epic trivia night, and need a little help coming up with some questions? Well look no further! Whether it’s for your next Pub Quiz, family-fun night, teambuilding, or whatever else the occasion, we hope you’ll enjoy these trivia questions. We’ve included the answer as well as 4 possible multiple choice options for each question - so whatever format you prefer, we’ve got you covered.

‍

Oh by the way...if you're looking for more great Trivia questions that you can download, print, and use at a moment's notice - be sure to check out our epic Trivia Bundle on Etsy (click here for the link)! It's all the trivia you'll ever need!

‍

‍

Friends Trivia Questions

‍

Friends TV Show trivia

‍

‍

1. How much did the cast make per episode in the final season of Friends?

Answer: $1,000,000

a) $500,000

b) $750,000

c) $2,000,000

d) $1,000,000

‍

2. What is the name of Ross and Carol's son?

Answer: Ben

a) Ben

b) Jack

c) Joey

d) Ross Jr.

‍

3. Who was Monica’s first serious boyfriend on the show?

Answer: Richard

a) Chandler

b) Pete

c) Paul

d) Richard

‍

4. What’s Joey’s soap opera character name on “Days of Our Lives”?

Answer: Dr. Drake Ramoray

a) Dr. Ross Geller

b) Dr. Joey Tribbiani

c) Dr. Mike Hannigan

d) Dr. Drake Ramoray

‍

5. What fruit is Ross allergic to?

Answer: Kiwi

a) Peaches

b) Pineapple

c) Strawberries

d) Kiwi

‍

6. How many categories of towels does Monica have?

Answer: 11

a) 8

b) 9

c) 10

d) 11

‍

7. What was the name of the comic book Ross created as a kid?

Answer: Science Boy

a) Red Ross

b) The Mighty Geller

c) Paleontologist Man

d) Science Boy

‍

8. What is the name of Joey's stuffed penguin?

Answer: Huggsy

a) Fluffy

b) Waddles

c) Mr. Snuggles

d) Huggsy

‍

9. Who was Rachel’s prom date who didn’t show up?

Answer: Chip Matthews

a) Barry Williams

b) Paul Richards

c) Danny Bennett

d) Chip Matthews

‍

10. What kind of car does Joey buy when he gets his first big paycheck?

Answer: Porsche

a) Corvette

b) Mercedes

c) Ferrari

d) Porsche

‍

11. What was the name of the bald girl Ross dated?

Answer: Bonnie

a) Emily

b) Susan

c) Carol

d) Bonnie

‍

12. What was the name of Chandler’s roommate before Joey?

Answer: Kip

a) Richard

b) Eddie

c) Ben

d) Kip

‍

13. How many sisters does Joey have?

Answer: 7

a) 6

b) 5

c) 4

d) 7

‍

14. Who introduced Phoebe and Mike?

Answer: Joey

a) Monica

b) Ross

c) Chandler

d) Joey

‍

15. What is Chandler’s middle name?

Answer: Muriel

a) Michael

b) Matthew

c) Maurice

d) Muriel

‍

16. Who officiates Monica and Chandler’s wedding?

Answer: Joey

a) Ross

b) Mr. Geller

c) Gunther

d) Joey

‍

17. What was the name of Ross's second wife?

Answer: Emily Waltham

a) Carol Willick

b) Rachel Green

c) Susan Geller

d) Emily Waltham

‍

18. What is the name of Rachel's ex-fiance?

Answer: Barry

a) Chip

b) Paul

c) Joshua

d) Barry

‍

19. What was Phoebe’s alter ego name?

Answer: Regina Phalange

a) Princess Consuela

b) Phyllis Buffay

c) Constantina Consuela

d) Regina Phalange

‍

20. What is the name of the coffee shop where the friends frequently hang out?

Answer: Central Perk

a) Moondance Diner

b) Java Joe's

c) Brewed Awakenings

d) Central Perk

‍

21. What is Ross's job?

Answer: Paleontologist

a) Dentist

b) Professor

c) Actor

d) Paleontologist

‍

22. What’s the name of the diner where Monica worked as a waitress?

Answer: Moondance Diner

a) Central Perk

b) Jerry’s Diner

c) TGI Friday’s

d) Moondance Diner

‍

23. How many times has Ross been divorced?

Answer: 3

a) 2

b) 1

c) 4

d) 3

‍

24. What was Joey’s agent’s name?

Answer: Estelle Leonard

a) Janice Stutter

b) Ursula Michaels

c) Susan Leonard

d) Estelle Leonard

‍

25. What did Joey name his boat?

Answer: Mr. Beaumont

a) The Joey Express

b) The Chandler Bing

c) The Phoebe Buffay

d) Mr. Beaumont

‍

26. Which character famously says, "We were on a break!"?

Answer: Ross

a) Chandler

b) Joey

c) Rachel

d) Ross

‍

27. Who played Chandler’s dad?

Answer: Kathleen Turner

a) George Clooney

b) Brad Pitt

c) Morgan Fairchild

d) Kathleen Turner

‍

28. Who does Julia Roberts play in her guest appearance on Friends?

Answer: Susie Moss

a) Kathy

b) Janine

c) Jill Green

d) Susie Moss

‍

29. What was the name of the guy Phoebe married to get him a green card?

Answer: Duncan

a) Mike

b) David

c) Mark

d) Duncan

‍

30. What was the name of Joey's stalker (played by Brooke Shields)?

Answer: Erika

a) Kathy

b) Emily

c) Janice

d) Erika

‍

31. Which actor plays Rachel’s love interest, Joshua?

Answer: Tate Donovan

a) Brad Pitt

b) Bruce Willis

c) Tom Selleck

d) Tate Donovan

‍

32. Which actress plays Ross’s second wife, Emily?

Answer: Helen Baxendale

a) Aisha Tyler

b) Reese Witherspoon

c) Anna Faris

d) Helen Baxendale

‍

33. What is the name of the woman Chandler accidentally kisses, thinking it's Monica?

Answer: Kathy

a) Janice

b) Emily

c) Carol

d) Kathy

‍

34. Who played Phoebe’s scientist boyfriend David?

Answer: Hank Azaria

a) Paul Rudd

b) Jon Favreau

c) Ben Stiller

d) Hank Azaria

‍

35. Which character did Jon Favreau play?

Answer: Pete Becker

a) Mike Hannigan

b) Paul Stevens

c) Eddie Menuek

d) Pete Becker

‍

36. What was the first name of the student that Ross dated?

Answer: Elizabeth

a) Jenn

b) Emily

c) Bonnie

d) Elizabeth

‍

37. What kind of meat does Joey put in Rachel’s Thanksgiving trifle?

Answer: Beef

a) Chicken

b) Pork

c) Lamb

d) Beef

‍

38. Which friend gets stuck in a pair of leather pants?

Answer: Ross

a) Joey

b) Chandler

c) Phoebe

d) Ross

‍

39. In what episode does Chandler tell Monica he loves her for the first time?

Answer: The One with All the Thanksgivings

a) The One with Ross’s Wedding

b) The One Where Everybody Finds Out

c) The One with All the Kissing

d) The One with All the Thanksgivings

‍

40. What was the name of the person that Phoebe mugged when they were kids?

Answer: Ross

a) Chandler

b) Joey

c) Monica

d) Ross

‍

41. What was Chandler’s job for most of the show?

Answer: Statistical Analyst

a) Accountant

b) Marketer

c) Copywriter

d) Statistical Analysis & Data Reconfiguration

‍

42. What did Ross shout in an infamous moment when trying to move a couch?

Answer: Pivot!

a) Move it!

b) Slide!

c) Rotate!

d) Pivot!

‍

43. Which iconic band played at Monica and Chandler’s wedding?

Answer: The Swing Kings

a) The Rolling Stones

b) The Rembrandts

c) Aerosmith

d) The Swing Kings

‍

44. What game did Chandler invent in "The One with the Baby on the Bus"?

Answer: Cups

a) Cards

b) Dice

c) Tiles

d) Cups

‍

45. What is Phoebe’s most famous song?

Answer: Smelly Cat

a) Smelly Dog

b) Sticky Shoes

c) Snowman

d) Smelly Cat

‍

46. Which Friends episode is about an accidental wedding in Vegas?

Answer: The One in Vegas

a) The One with Ross's Wedding

b) The One with the Proposal

c) The One with the Red Sweater

d) The One in Vegas

‍

47. How many times was Friends nominated for an Emmy?

Answer: 62

a) 55

b) 40

c) 70

d) 62

‍

48. Who won the most Emmys out of the six main cast members?

Answer: Jennifer Aniston

a) Courteney Cox

b) Lisa Kudrow

c) Matt LeBlanc

d) Jennifer Aniston

‍

49. In what year did the final episode of Friends air?

Answer: 2004

a) 2003

b) 2002

c) 2005

d) 2004

‍

50. What was the original working title for Friends?

Answer: Insomnia Cafe

a) Six of One

b) Friends Like Us

c) Across the Hall

d) Insomnia Cafe

‍

‍

Love it and want more trivia? Click on the image below to host a Trivia Party you'll never forget!

‍

‍

Related Blogs